Ferula Kimchi

Ferula brengt eerlijk, gezond en biologisch voedsel op de markt. Lekker eten, waar je écht blij van wordt.

Achter Ferula’s kimchi zitten twee zussen en een nichtje: Jung-Ja en Julie Clément en Amélie. Jung-Ja is afkomstig van Zuid-Korea en Julie is van Indiase afkomst. We kwamen samen terecht in hetzelfde gezin in Gent. Amélie is de dochter van Jung-Ja.
Samen staan ze in voor de productie en Julie neemt de zakelijke kant voor haar rekening.

Ze werken met natuurproducten en laten de natuur haar werk doen. Eten is ook cultuur, zeker als  het kimchi betreft: gemaakt met ‘vergeten’ groenten, terwijl fermentatie een eeuwenoud gekende bewaartechniek is.

Ze hebben Ferula’s kimchi opgestart omdat er in Vlaanderen geen lekkere kimchi te koop is. Het gerecht is nochtans een bewezen meerwaarde in ons voedingspatroon.

Stiekem hopen ze dat heel België verslingerd raakt aan het gerecht, net zoals wij dat zijn! En dat moét lukken, want kimchi is niet alleen gezond, het is ook gewoon heel lekker.

 

WAT IS KIMCHI  <<<<<

 

FERM kombucha

Gimber – blijft knallen en harten veroveren !

Een niet-alcoholische drank gemaakt van de beste Peruviaanse biologische gember.

Heerlijk kruidig en subtiel citroenachtig, speciaal gemaakt om alcohol te vervangen.

Het brouwsel wordt verdund met fris spuitwater, toegevoegd aan thee of zelfs gedronken in pure shots door de durvers.

Het opent het hart, de geest en de eetlust.

Inhoud : 500 ml of 700 ml

Ingrediënten :

Biologische Gember, Biologische rietsuiker, Biologische citroen, water, Biologische kruiden